Trip Kanthi Iki Saran Gedhe

Trip Kanthi Iki Saran Gedhe

Njaluk Siap Kanggo Trip Kanthi Iki Saran Gedhe

Hot

Friday, January 5, 2018

Njaluk Siap Kanggo Trip Kanthi Iki Saran Gedhe

January 05, 2018 1

Apa sampeyan arep lelungan? Gagasan apik kanggo wong sing lelungan, ora ketompo alasane, yaiku kanggo ngerteni cara kanggo nggawe paling pengalaman. Malah wong sing seneng turu bisa sinau sawetara trik anyar, supaya tetep maca.

Nalika lelungan ing negara liya, tinimbang ijol-ijolan awis kanggo mata uang lokal, gunakake ATM kanggo ngundhuh sawetara dhuwit saku. Bank-bank kadhangkala duwe tarif sing luwih apik kanggo ijol-ijolan dhuwit tinimbang sampeyan bakal nemokake dhewe. Sampeyan nganti luwih tabungan yen sampeyan menyang bank.

Sawise sampeyan mutusake menyang ngendi wae, sinau babagan apa sing sampeyan bisa entuk tujuane. Tuku peta sing komprehensif ing ngendi sampeyan arep, sinau lingkungan, lan riset atraksi sing ana ing kana. Ngelingi sethithik bab wilayah bakal nggawe pandhuan luwih gampang nalika sampeyan teka ing kono.

Yen sampeyan lelungan karo bocah-bocah, mesthi nggawa foto warna karo sampeyan lan tetep wae sampeyan ing kasus kasebut nalika ilang. Ora ngerteni kabecikane anak sampeyan ana sing wedi. Nanging, kadhangkala uga bisa kedadeyan. Akses gampang kanggo foto bocah bisa nggampangake upaya panelusur sing perlu yen padha ilang.

Nalika sampeyan nemtokake perjalanan sabanjuré, pilih kamera digital sing cocog karo sampeyan ing trip tartamtu kasebut. Contone, yen sampeyan bakal berkemah sampeyan pengin ngemas batere tambahan. Ing meh kabeh kasus, kamera digital kanthi fokus sing cepet paling apik kanggo supaya ilang sing ditembak sampurna.

Deleng jam weker ing kamar nalika sampeyan rawuh. Sanadyan kanthi prank utawa kecelakaan bodoh, akeh wong sing mlaku tangi awal utawa pungkasan ing wayah wengi amarga weker ing amben. Banget nalika sampeyan milih becik kanggo liburan sampeyan.

Njaluk stopper lawang kanggo safety tambahan nalika sampeyan tetep ing hotel. Keamanan gedhe bisa mbantu sampeyan turu luwih apik. Yen lawang ing kamar sampeyan ora duwe deadbolt utawa rantai ekstra kajaba kunci utama, nyelehake stopper lawang ing ngisor lawang sadurunge sampeyan menyang amben.

Nglindhungi adoh saka omah sampeyan biasane narik kawigaten wong kanggo njupuk akeh banget saka omah karo wong-wong mau. Kanggo mesthekake sampeyan ora nggawa akeh, mung njupuk dhaharan sing sampeyan perlu. Pikirane apa sing paling akeh sampeyan gunakake. Pack sing penting.

Panggonan kanggo ngenali informasi ing jero tas uga nggandhengake tag bagasi. Tags bisa tiba ing rute. Nelpon ngenali info ing bagasi sampeyan bisa njamin yen sampeyan bali menyang sampeyan yen acara kasebut dipisahake saka tag bagasi.

Temtokake yen sampeyan butuh Visa kanggo pindhah menyang negara manca sing sampeyan lelungan. Kadhangkala visa bisa mundhut wektu sing luwih dawa supaya bisa luwih apik kanggo nglamar siji wektu sadurunge sampeyan lelungan. Yen sampeyan ora ngurus dokumen, sampeyan ora bakal bisa lelungan kanthi bebas.

Coba entuk tingkat "lokal" ing hotel nalika sampeyan lelungan. Sampeyan bisa nemokake akeh tawaran hotel lokal ing wilayah sampeyan amarga padha nyoba duwe hotel lengkap. Yen sampeyan kelakon ngerti wong sing manggon ing ngendi wae sampeyan lelungan, ndeleng yen sampeyan bisa mbantu sampeyan nemokake tingkat hotel lokal sing apik. Langkah iki prasaja bisa nylametake sampeyan akeh dhuwit.

Lilin minangka sentuhan becik kanggo mbantu kamar hotel mirah. Lilin wangi bisa ngilangi aroma misteri sing nyerang ing kamar hotel. Coba aroma kaya lavender yen sampeyan duwe masalah turu ing papan sing aneh. Aroma sing dipercaya bisa kanggo wong ngendhokke. Akeh perusahaan nggawe lilin iki kanthi ukuran cilik sing trep lan ora ana sing ngeculake waxy.

Kanggo nyegah jet lag, coba tundha nganti jam 8pm wektu lokal. Nginep ing wayah sore bisa nyetel sampeyan menyang zona wektu alami; sing bakal nggawe jet lag luwih elek. Apa sing paling apik kanggo nyetel wektu anyar kanthi cepet kaya sampeyan bisa, supaya jet lag bakal mandheg lan sampeyan bisa seneng liburan sampeyan.

Yen sampeyan milih pelayaran kanggo liburan, nyenengake nggawe kanca anyar nalika pelayaran. Akeh kapal bakal njagong karo wong sing ora kenal. Nyenengake lan ngobrol karo wong sing ketemu. Nggawe kanca anyar bisa gedhe ing kapal pesiar, amarga sampeyan bakal weruh wong-wong mau saben dina sak perjalanan sampeyan.

Yen sampeyan lagi mlaku-mlaku, faktor wektu kanggo layanan bakal mandheg. Nalika sampeyan lagi ing dalan, sampeyan bisa nemokake dalan sing dawa banget sing ora nyedhiyani layanan mobil sing luwih akeh yen sampeyan pengin. Coba peta metu titik-titik kasebut sadurunge. Tansah nomer telpon sing cedhak nalika sampeyan lelungan.

Priksa tartamtu kanggo ngemas obat-obatan sampeyan. Ing rush kanggo pack lan ninggalake ing trip, akeh wong bakal lali kanggo njupuk item tombol kayata obat. Yen sampeyan lali, sampeyan bisa nemokake iku angel kanggo njaluk obat sampeyan.

Tip generously during cruise. Nalika sampeyan munggah kapal, menehi steward puluh dolar. Amarga anggota kru tartamtu bakal ngawula sampeyan ing saindhenging cruise, mesthine bakal ngurus kowe manawa sampeyan mikir sing arep menehi loman.

Njupuk gawan nalika lelungan menyang udara. Sing bakal nylametake akeh wektu lan alangan nalika sampeyan lelungan. Coba kabeh kudu dikirim dening UPS. Saran iki mbokmenawa luwih akeh; Nanging, nyimpen ing bagasi ilang.

Lebokake sikilmu saben jam utawa luwih nalika sampeyan lagi lungguhan. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi mlaku menyang kamar turu, sanajan sampeyan ora kudu lunga. Ngadhepi wektu suwe ora becik kanggo otot lan bisa uga mbebayani. Bisa nyebabake gumpalan getih.

Aja rush apa wae ing trip dalan, lan kalebu sawetara mandheg. Perkara pungkasan sing arep sampeyan lakoni yaiku ing wektu sing abot. Iki bakal ndadekake para wisatawan sing seneng lan seneng.

Saiki sampeyan kudu siap lelungan ing ngendi wae. Pengalaman lelungan gedhe njupuk perencanaan; iku njupuk kawicaksanan. Pengetahuan sampeyan babagan lelungan lan persiapan bisa mbedakake antarane trip okay lan sing apik banget.
Read More